Τέιλορ Λότνερ: «Το Twillight κατέστρεψε τα παιδικά μου χρόνια, δεν μπορούσα ούτε να βγω από το σπίτι μου»

Τέιλορ Λότνερ: «Το Twillight κατέστρεψε τα παιδικά μου χρόνια, δεν μπορούσα ούτε να βγω από το σπίτι μου»

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Τζέικομπ στη σειρά ταινιών φαντασίας μίλησε για τον αντίκτυπο που είχε όλη αυτή η φήμη στη ζωή του

Taylor-Lautner-5
Μπορεί οι περισσότεροι σταρ του Χόλιγουντ να είναι ευγνώμονες για τις ταινίες που εκτόξευσαν την καριέρα τους, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τον Τέιλορ Λότνερ.

Ο ηθοποιός που υποδύθυκε τον Τζέικομπ στην σειρά ταινιών «Twillight» πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο, όταν έγινε γνωστός.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στον Τζέισον Κένεντι, ήταν πολύ νέος για να μπει σε αυτό το ρόλο και αν γυρνούσε πίσω τον χρόνο, θα προτιμούσε στα 16 του να ζει πιο ανέμελα και όχι να κρύβεται από τους παπαράτσι.



«Δεν είναι πολλά τα πράγματα στη ζωή μας που μπορούν να μας αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Η φήμη όμως, μπορεί να το κάνει. Βέβαια, μπορεί με την ίδια ευκολία να σταματήσει κιόλας», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως την περίοδο που κυκλοφόρησε το Λυκόφως, η επιτυχία του ήταν τόσο μεγάλη, που τόσο εκείνος όσο και οι άλλοι δύο πρωταγωνιστές (Κρίστεν Στιούρατ και Ρόμπερτ Πάτινσον) δεν μπορούσαν ούτε να κυκλοφορήσουν στον δρόμο με ευκολία.

Κλείσιμο


«Ήμουν 16, 17 και 18 χρονών, όταν έπαιξα στις ταινίες. Ξυπνούσα και ήθελα να βγω μια βόλτα κι ήξερα ότι με περιμένει ένας εφιάλτης. Μία μέρα βγήκα από το σπίτι μου και με περίμεναν απ' έξω 12 αυτοκίνητα με παπαράτσι. Δεν είχα ούτε ερωτική ζωή, δεν μπορούσα να βγω ραντεβού. Ας μη μιλήσω για τους θαυμαστές, περνούσα απ' τον δρόμο και τσίριζαν "Τζέικομπ"», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, ενώ τόνισε πως τώρα πια βρίσκεται σε μία πολύ καλύτερη φάση και απολαμβάνει την ησυχία του.


«Δεν χρειάζεται πια να φοράω γυαλιά ηλίου για να βγω. Ούτε έχω αυτό το τρελό άγχος κάθε φορά που ανοίγω την πόρτα. Νιώθω ότι έχω επιτέλους μία φυσιολογική ζωή. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα επέλεγα να ζω πιο ανέμελα παιδικά χρόνια, όχι τη φήμη», είπε κλείνοντας.




Ειδήσεις σήμερα:

Τι αλλάζει μετά την απόφαση για χαλάρωση των μέτρων σε εστίαση και διασκέδαση

Εφιάλτης στην Αργυρούπολη: Ο «νταής» που έμαθε τζούντο για να χτυπάει γυναίκες

Απίστευτο θέαμα στον Άλιμο: Στα ρηχά μικρή φάλαινα - Είναι τραυματισμένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης