H Kelly LeBrock μιλάει για τον πρώην σύζυγό της Steven Seagal: Τον λυπάμαι, είναι μια τραγωδία του Χόλιγουντ

H Kelly LeBrock μιλάει για τον πρώην σύζυγό της Steven Seagal: Τον λυπάμαι, είναι μια τραγωδία του Χόλιγουντ

O ηθοποιός που είναι εκλεκτός του Πούτιν έχει κατηγορηθεί από δεκάδες γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση – Κατηγορίες δεν απαγγέλθηκαν καθώς οι υποθέσεις είχαν παραγραφεί

Seagal_Keli
Η Kelly LeBrock όπως λέει λυπάται τον πρώην σύζυγό της Steven Seagal, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι μια τραγωδία του Χόλιγουντ.

«Τον λυπάμαι», είπε η 61χρονη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της στην Page Six. Ο Seagal, έχει κατηγορηθεί από πολλές γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση.

«Νομίζω ότι είναι απλώς ένας πολύ λυπημένος άνθρωπος και είναι αυτό που θα έλεγα τραγωδία του Χόλιγουντ», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Πιστεύω ότι ήταν θύμα εκφοβισμού ως παιδί, ήταν πολύ άρρωστος και πολύ αδύναμος και υποθέτω ότι οι άνθρωποι που είναι έτσι χάνουν την παιδικότητά τους και χάνονται καθώς μεγαλώνουν. Του εύχομαι τα καλύτερα».

Η LeBrock και ο Seagal ήταν παντρεμένοι από το 1987 έως το 1996 και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τις κόρες Annaliza και Arissa και τον γιο τους Dominic.



Ο 69χρονος σήμερα Seagal ήταν εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών και έπαιζε τέτοιους ρόλους στις ταινίες που συμμετείχε στο Χόλιγουντ. Τα τελευταία χρόνια το όνομά του έχει εμπλακεί σε διαμάχες και έχει κατηγορηθεί για σεξουαλικές επιθέσεις. Πιο συγκεκριμένα το 2018, δύο γυναίκες κατηγόρησαν τον ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση —η μία φέρεται να συνέβη το 1993 και η άλλη το 2002. Και οι δύο υποθέσεις είχαν παραγραφεί και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του ηθοποιού.

Άλλες έντεκα γυναίκες, μεταξύ των οποίων οι ηθοποιοί Τζένι ΜακΚάρθι, Πόρτια ντε Ρόσι και Τζουλιάνα Μάργκουλις, έχουν επίσης κατηγορήσει τον ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση.

Κλείσιμο
Ο Seagal που έχει σερβική και ρωσική υπηκοότητα είναι ένθερμος υποστηρικτής του Βλαντιμίρ Πούτιν και το 2018, διορίστηκε από τη Ρωσία ως ειδικός απεσταλμένος για ανθρωπιστικούς δεσμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η LeBrock όταν χώρισε με τoν Seagal εγκατέλειψε το λαμπερό Χόλιγουντ για να ζήσει σε ένα ράντσο στην κοιλάδα Santa Ynez της Καλιφόρνια.

Αποστροφή για το Χόλιγουντ και τα φώτα
«Ξέρετε ότι δεν εντυπωσιάστηκα ποτέ με το να είμαι διάσημη ή υπέροχη», λέει η ηθοποιός για να συνεχίσει: «Σηκωνόμουν κάθε μέρα και έκανα τη δουλειά μου, δεν σκέφτηκα να γίνω μια όμορφη κυρία ή τίποτα από αυτές τις ανοησίες. Ποτέ δεν εντυπωσιάστηκα με τον εαυτό μου. Νομίζω ότι είμαι αρκετά φυσιολογικός άνθρωπος».

Η LeBrock ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο. Μόλις στα 19 της χρόνια έγινε εξώφυλλο της Vogue και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με τον οίκο του Christian Dior. Παγκοσμίως έγινε γνωστή με το περίφημο διαφημιστικό της Pantene στο οποίο ανέφερε: «Μη με μισείς γιατί» Είμαι όμορφη».

Early 1980s Pantene "Don't Hate Me Because I'm Beautiful" Commercial


«Δεν τη μισούσα», λέει για τη διαφήμιση της δεκαετίας του '80, που έγινε φαινόμενο της ποπ κουλτούρας. «Απλώς το σκέφτηκα γελοίο. Όταν το διάβασα, τους κοίταξα και είπα, «Δεν μπορώ να το πω αυτό», και άρχισα να περπατάω στον διάδρομο λέγοντας: «Είσαι εδώ τώρα, γιατί δεν το λες; Το είπα, και ήταν τρελό».

Η Le Brock πρωταγωνίστησε στην ταινία «The Woman in Red» δίπλα στον Τζιν Γουάιλντερ και στην εφηβική κωμωδία του Τζον Χιουζ «Weird Science».

Ερωτευμένη στο πλευρό ενός νευρολόγου
Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάλειμμα επέστρεψε στην μεγάλη οθόνη παίζοντας την πρώην σύζυγο ενός γκάνγκστερ στην κωμωδία «Tomorrow's Today», αλλά ποτέ δεν ήταν σίγουρη ότι επέστρεψε στο Χόλιγουντ για να μείνει.

«Ποιος ξέρει, ειλικρινά, θέλω απλώς να παντρευτώ και να μείνω σπίτι», είχε πει. «Έχω τα όμορφα εγγόνια μου, το Χόλιγουντ ήταν μέχρι εδώ και πέρασα καταπληκτικά. Η ζωή μου είναι πολύ γεμάτη» είπε για να συνεχίσει μιλώντας για την προσωπική τη ζωή:

«Γνώρισα έναν υπέροχο άντρα που πραγματικά σέβομαι και είμαι ερωτευμένη για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό. Και είναι σπουδαίος πάνω από αυτό. Είναι νευρολόγος και ένας από τους καλύτερους στη χώρα και είναι πολύ ωραίο να έχεις κάποιον έξυπνο στο πλευρό σου να μιλήσεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Πολάκης κατά Πλεύρη: Και δεύτερος ασθενής δεν παίρνει μονοκλωνικά αντισώματα - «Όλη η ευθύνη πάνω σου»

Aντετοκούνμπο: Ρεκόρ 25ετίας τα Χριστούγεννα και ανάρτηση με πόστερ

Ματωμένα Χριστούγεννα - Τα πιο στυγερά εγκλήματα που έχουν γίνει δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης