Η Kelly Brook γδύθηκε… και πέτυχε!

Η Kelly Brook γδύθηκε… και πέτυχε!

Οι πλούσιες καμπύλες της σε φωτογράφιση για τη νέα σειρά μαγιό που υπογράφει η ίδια

Η Kelly Brook γδύθηκε… και πέτυχε!
Είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα εσωρούχων και μία από τις πολλά υποσχόμενες νέες ηθοποιούς. Ο λόγος για την Kelly Brook, η οποία μας δείχνει για ακόμη μία φορά τις πλούσιες καμπύλες της σε μια φωτογράφιση για τη νέα σειρά μαγιό του «New Look» που υπογράφει.

Η 31χρονη καλλονή φαντάζει βγαλμένη από άλλη δεκαετία μέσα στα εξαιρετικά στυλάτα μαγιό που εκτός από τις αποχρώσεις του άσπρου και του μαύρου, καλωσορίζουν την άνοιξη με έντονα χρώματα, όπως το φούξια, και σχέδια λουλουδιών.

Η πανέμορφη Kelly είναι η παρουσιάστρια της δίωρης ειδικής εκπομπής Celebrity Naked Ambition, στην οποία γίνονται αναφορές για τις γυναίκες ηθοποιούς που έχουν τολμήσει να εμφανιστούν γυμνές στην μεγάλη οθόνη θίγοντας με αυτόν τον τρόπο το κατά πόσο είναι απαραίτητο για κάποιον ηθοποιό να βγει γυμνός ώστε να πετύχει.

Η ίδια η παρουσιάστρια δεν δίστασε στιγμή να δείξει κάτι παραπάνω από όσα έχουμε ήδη δει στις φωτογραφίσεις, στην περσινή μεγάλη επιτυχία τρόμου «Piranha 3D», ενώ και στην παράσταση «Calendar Girls» έβγαλε τα ρούχα της πάνω στη σκηνή. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι η 31χρονη ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της ως το γυμνό μοντέλο της τρίτης σελίδας στα περιοδικά.

Αν και λατρεύει να φωτογραφίζεται με προκλητικά μαγιό και σέξι εσώρουχα, μιλώντας στην «Daily Star» δήλωσε πως δεν είναι τόσο σίγουρη για το σώμα της, όπως πιστεύει ο κόσμος, και μάλιστα χάνει όλο και περισσότερο την αυτοπεποίθησή της όσο περνούν τα χρόνια. Παρά τις όποιες ανασφάλειες νιώθει, δηλώνει κατηγορηματικά πως ποτέ δεν την έχει αγγίξει το νυστέρι πλαστικού.
Κλείσιμο









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης