«Ουρί» του Παραδείσου… η Kelly Brook

«Ουρί» του Παραδείσου… η Kelly Brook

Φωτογραφήθηκε με φτερά αγγέλου, φωτοστέφανο και προκλητικά εσώρουχα

«Ουρί» του Παραδείσου… η Kelly Brook
Ως σέξι άγγελος φωτογραφήθηκε η εντυπωσιακή ηθοποιός και μοντέλο Kelly Brook, για τις ανάγκες της καμπάνιας νέου αρώματος. Η Brook πρωταγωνιστεί και στο διαδικτυακό παιχνίδι της εταιρείας, όπου οι παίκτες καλούνται να βρουν τρόπους για να την δελεάσουν να φύγει από τον Παράδεισο.

Η 31χρονη καλλονή εμφανίζεται με φτερά αγγέλου και φωτοστέφανο για το νέο άρωμα της Lynx που έχει το όνομα Excite. Ποζάρει με πολύ άνεση μπροστά στον φακό, φορώντας μόνο τα άκρως προκλητικά εσώρουχά της.

Κλείσιμο
Από το 2007 η Kelly αποτελεί το πρόσωπο της γνωστής εταιρείας αρωμάτων, με την οποία υπέγραψε συμφωνία 1 εκατομμυρίου λιρών. «Χαίρομαι που δουλεύω και πάλι με την Lynx, και κυρίως σε ένα τόσο συναρπαστικό κόνσεπτ. Ανυπομονώ να δω ποιος θα καταφέρει να με δελεάσει να φύγω από τον Παράδεισο» δήλωσε.



Η σχέση της Kelly με τον δημοφιλή παίχτη του rugby Thom Evans, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι αρχίζει να σοβαρεύει. Μάλιστα, ο Σκοτσέζος αθλητής φαίνεται να μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να βρίσκεται πιο κοντά στην αγαπημένη του.





Πηγή: Daily Mail
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης