Άναψε φωτιές στα Brit Awards η Rihanna!

Άναψε φωτιές στα Brit Awards η Rihanna!

Εκτός από την σέξι τραγουδίστρια, μεγάλοι νικητές της βραδιάς αναδείχθηκαν οι Arcade Fire που έφυγαν με δυο βραβεία στην κατοχή τους...

Άναψε φωτιές στα Brit Awards η Rihanna!
Μετά τα βραβεία Grammy που δόθηκαν πριν από τρεις ημέρες, την Τρίτη ήταν η σειρά των Brit Awards να επιβραβεύσουν τους τραγουδιστές της χρονιάς. Η φαντασμαγορική τελετή έγινε στο O2 Arena του Λονδίνου με παρουσιαστή τον Βρετανό κωμικό James Corden, ο οποίος δεν θύμισε σε τίποτα τον συνάδελφό του και παρουσιαστή των Χρυσών Σφαιρών Ricky Gervais.

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της βρετανικής μουσικής βρέθηκαν επί σκηνής, με τους Take That να ανοίγουν τη βραδιά. Ακολούθησε η εντυπωσιακή Rihanna, η οποία έκανε την πιο σέξι εμφάνισή της μετά την παρουσία της στο βρετανικό X-Factor.

Κλείσιμο
Η τραγουδίστρια από τα Barbados εμφανίστηκε με σέξι δαντελωτό μαύρο κορμάκι αλλά και φούξια φόρεμα και αφιέρωσε στο κοινό τα τραγούδια της  «In The World», «Whats my Name» και «S&M». Η ίδια αποχώρησε με το βραβείο International Female Solo Artist.

Αμέσως μετά την RiRi, εμφανίστηκε ο μουσικός Plan B που έβαλε κυριολεκτικά και μεταφορικά φωτιά στη σκηνή. Την παράσταση όμως έκλεψε η υπέροχη Adele, που με τη μαγευτική φωνή της και τα υπέροχα τραγούδια της συνοδευμένη μόνο με ένα πιάνο έκανε τους πάντες να συζητούν για εκείνη.

Μεγάλοι νικητές της βραδιάς αναδείχθηκαν οι Arcade Fire που έφυγαν με δυο βραβεία στην κατοχή τους εκείνα για καλύτερο διεθνές group και διεθνές album. Βραβείο όμως παρέλαβαν ακόμα οι Cee-Lo Green για άνδρα καλλιτέχνη, Take That για βρετανικό group, αλλά και ο Justin Bieber, που παρέλαβε επιτέλους το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου που έχασε παρά τρίχα στα Grammy.

Πιο αναλυτικά οι καλλιτέχνες που βραβεύθηκαν είναι:

British Male Solo Artist: Plan B
British Female Solo Artist: Laura Marling
British Breakthrough Act: Tinie Tempah
British Group: Take That
British Single: Tinie Tempah, 'Pass Out'
British Album Of The Year: Mumford & Sons, 'Sigh No More'
International Male Solo Artist: Cee Lo Green
International Female Solo Artist: Rihanna
International Breakthrough Act: Justin Bieber
International Group: Arcade Fire
International Album: Arcade Fire, 'The Suburbs'
Critics’ Choice: Jessie J













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης