Ένα αισιόδοξο μήνυμα θέλησε να περάσει ανήμερα των γενεθλίων της η Θεοφανία Παπαθωμά.Η ηθοποιός που φέτος το τηλεοπτικό κοινό απολαμβάνει μέσα από τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες ανέβασε μια ανοιξιάτικη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram.
«Ήρθε η Άνοιξη! Χρόνια πολλά! Εμείς τα παιδιά του έρωτα, της αγάπης των λουλουδιών ,τώρα ανθίζουμε? Χαρούμενα γενέθλια», έγραψε στην ανάρτησή της.
Μπορεί το τελευταίο διάστημα να βρισκόμαστε σε καραντίνα, όμως αυτό δε στάθηκε ικανό για να ρίξει την ψυχολογία της ηθοποιού η οποία βλέπει το ποτήρι…μισογεμάτο.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης