Μάλλον ήθελε καλεσμένο τον Πέτρο Κωστόπουλο η Σκορδά για να παραδεχτεί επιτέλους την εγκυμοσύνη της...
Εβελίνα Ρίζου
UPD:
Μάλλον ήθελε καλεσμένο τον Πέτρο Κωστόπουλο η Σκορδά για να παραδεχτεί επιτέλους την εγκυμοσύνη της!
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή… Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωστόπουλος πήγε με τον Λιάγκα και τη Σκορδά στην κουζίνα για να μαγειρέψει ξιφία με ζυμαρικά. Καθώς λοιπόν έκοβε τον ξιφία, είπε στη Φαίη: «Εσύ μείνε μακριά» και εκείνη ρώτησε γιατί... «Δεν τα έχουμε πει αυτά βρε Φαίη;» πετάχτηκε ο σύζυγος Λιάγκας. «Α! Νόμιζα ότι εννοούσε για τη μυρωδιά» απάντησε εκείνη.
Και φυσικά ο Κωστόπουλος δεν έχασε ευκαιρία και ρώτησε ευθέως τη Φαίη αν είναι έγκυος… «Με ταμπλό δε βγήκαμε να πούμε ότι είμαι έγκυος αλλά…δεν το λες μέχρι τους πρώτους 3-4 μήνες μέχρι να “δέσει” το μωρό όπως λέει η γιαγιά μου», απάντησε εκείνη, με τον Γιώργο Λιάγκα να προσθέτει: «Δεν το κρύβουμε όμως. Στην Φαίη έχει αρχίσει να φαίνεται».
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης