Ο ένας νικητής του Survivor, o άλλος νικητής του πρώτου Master Chef. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Άκης Πετρετζίκης έχουν κάτι κοινό. Έχουν μάθει και οι δύο να επιβιώνουν σε πολύ δύσκολες και άκρως επικίνδυνες καταστάσεις.
Ο γνωστός σε όλους Ντάνος επισκέφτηκε τον σεφ στο μαγαζί του«Burger AP» και όχι μόνο απόλαυσε το γεύμα του, αλλά όπως φαίνεται είχε και μια ιδιαίτερη συνομιλία με τον ιδιοκτήτη.
Οι δύο τους δεν παρέλειψαν να βγάλουν και μία selfie με τον Άκη να την ανεβάζει στο λογαριασμό του στο Instagram. Ο σεφ δεν δίστασε να αποκαλύψει και την… πρόταση που του έκανε ο νικητής του Survivor.
«Θέλει να κάνουμε λέει μαγαζί ….. Ντακς του λέω….. Chef εγώ μου λέει….. Άντε γεια του λέω….», έγραψε με χιούμορ ο Θεσσαλονικιός σεφ.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.