H Tάνια Ιακωβίδου κάθε φορά που δίνει μια συνέντευξη ή που καλείται να σχολιάσει τα τηλεοπτικά δρώμενα, πάντα κάτι λέει και γίνεται χαμός!
Αυτή τη φορά στο "στόχαστρο" της δημοσιογράφου βρέθηκε η Ευγενία Μανωλίδου, για την οποία είπε πως επέστρεψε στην τηλεόραση για λίγα λεπτά δημοσιότητας και πως αυτό την κάνει ψώνιο.
Κλείσιμο
Επίσης αρνητικά σχολίασε και την Νάντια Μπουλέ, στην οποία δεν βλέπει κάτι το διαφορετικό, ενώ έδωσε και βραβείο ηλιθιότητας στο ριάλιτι "Sunshine girls".
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.