Στις δυσκολίες του επαγγέλματός του και στη νοοτροπία παλαιότερων χρόνων ανέτρεξε ο Μελέτης Ηλίας, σημειώνοντας πως αναγκάστηκε να ανεχτεί άσχημες συμπεριφορές, καθώς θεωρούνταν συνηθισμένες.
Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος την Πέμπτη 10 Ιουλίου στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» και μεταξύ άλλων εξήγησε ότι μεγάλωσε σε μια γενιά όπου η κακή συμπεριφορά θεωρούνταν φυσιολογική και δύσκολα αντιμετωπιζόταν, ειδικά στην αρχή της καριέρας του που δεν είχε άμυνες.
Πλέον έχει αναπτύξει μηχανισμούς για να προστατεύεται και να φιλτράρει τα αρνητικά. Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι οι νεότερες γενιές θα είναι πιο ανοιχτές και θα μιλούν πιο εύκολα για τέτοια ζητήματα. Συγκεκριμένα είπε: «Έχουμε μεγαλώσει σε μία γενιά που η άσχημη συμπεριφορά ήταν το σύνηθες. Δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε ή να το διαχειριστούμε και μας βρήκε σε ένα στάδιο καριέρας που δεν είχαμε αμυντικό μηχανισμό. Ήταν το σύνηθες και ότι αλλιώς δεν αποδίδει η δουλειά. Πλέον έχω αναπτύξει έναν μηχανισμό μέσα μου που δεν περνάει το κακό και το καλό περνάει από ένα φίλτρο. Και είμαι σε μία φάση που μπορώ να προστατεύσω και τους γύρω μου. Νιώθω ότι οι επόμενες γενιές θα είναι πιο ανοιχτές και θα μιλούν πιο εύκολα γι’ αυτά τα πράγματα. Έχω μεγάλη ελπίδα γι’ αυτό».
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.