Mετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της με την Έλλη Κοκκίνου και τον Κώστα Καραφώτη στις ΗΠΑ και τον Καναδά, η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στην καθημερινότητά της στην Αθήνα έτοιμη να ανέβει στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου “Fever” μαζί την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο.
Ο φωτογραφικός φακός του «ΟΚ» την απαθανάτισε σε έξοδό της στην Κηφισιά λίγο πριν γευματίσει μαζί με την συνεργάτιδά της Μαίρη Γεωργού.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.