Δέσποινα Βανδή: Έχω νιώσει τον κοινωνικό ρατσισμό

Δέσποινα Βανδή: Έχω νιώσει τον κοινωνικό ρατσισμό

Για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, την οικογένειά της, τον έρωτα και το πάθος μίλησε η Δέσποινα Βανδή, που δε δίστασε να αναφερθεί στην απόρριψη που είχε δεχτεί, όταν ήταν μικρό παιδί.

Δέσποινα Βανδή: Έχω νιώσει τον κοινωνικό ρατσισμό
Για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, την οικογένειά της, τον έρωτα και το πάθος μίλησε η Δέσποινα Βανδή, που δε δίστασε να αναφερθεί στην απόρριψη που είχε δεχτεί όταν ήταν μικρό παιδί.

«Οι γονείς μου ήταν εργάτες. Επομένως, ένιωσα τι σημαίνει κοινωνικός ρατσισμός. Όταν ο δάσκαλος σε ντροπιάζει μπροστά σε μια ολόκληρη τάξη -εγώ τότε δεν είχα να αγοράσω ούτε τετράδιο- είναι κάτι που “εγγράφεται” στη ψυχή ενός παιδιού”. Αυτό δεν το συγχώρεσα ποτέ μέσα μου»,δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello».

«Έχω νιώσει στιγμές απόλυτης ευτυχίας και ποτέ δεν συλλογίζομαι αν θα έρθουν κι άλλες. Εξάλλου, είναι αποδεδειγμένο πως η ευτυχία είναι στιγμές που εμπεριέχουν ένταση και απόλαυση για την ίδια την ζωή. Είναι κάτι όμορφο, αλλά παροδικό», λέει μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια, ενώ στην ερώτηση αν έχει πάθος στη ζωή της, απάντησε: «Πάθος σε μια ερωτική σχέση υπάρχει τα δυο πρώτα χρόνια... Κατόπιν μεταλλάσσεται. Αυτή τη στιγμή αγαπώ παθολογικά τα παιδιά μου. Έχω μια τρέλα μαζί τους και δεν μπορώ να ορίσω διαφορετικά την αγάπη μου γι' αυτά».

«Δύσκολες στιγμές έχω περάσει κι εγώ όπως όλοι μας, αλλά έζησα και πολύ έντονες καταστάσεις λόγω της αποδοχής και της αγάπης του κόσμου. Κρατάω, λοιπόν, αυτό το κομμάτι και κλείνω πόρτες και παράθυρα σε οτιδήποτε ξένο και κακό προς εμένα», καταλήγει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης