Λίγα 24ωρα έχουν απομείνει για να δούμε ποιος ή ποια θα κατακτήσει τα 100.000 ευρώ και βγει νικητής από το σπίτι του Big Brother. Την ίδια ώρα οι ανατροπές και οι εντάσεις συνεχίζονται με την Άννα Μαρία να νιώθει απογοητευμένη που ο Γρηγόρης ήρθε πιο κοντά με την Σοφία και έχει βρεθεί στον τελικό με τον Ζακ. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Πυργίδης δεν φάνηκε να νοιάζεται και πολύ που αποχώρησε ο Χρήστος Βαρουξής.
Η δικηγόρος του ριάλιτι που όλους αυτούς τους μήνες είχε έρθει σε πολλές κόντρες με τους συμπαίκτες της απομονωμένη και σε μονόλογο ξεκίνησε να σχολιάζει αυτές τις αδικίες.
Η Σοφία, ο Γρηγόρης κι ο Πυργίδης σχολίαζαν τις αντιδράσεις της, λέγοντας τι άλλο θα κάνει για τα 100.000 ευρώ κι ότι από μόνη της δημιουργεί εντάσεις για να φανεί το θέμα. Τόσο που κι ο Γρηγόρης αναθεώρησε την άποψή του για την ίδια και πλέον είναι έτοιμος να της δώσει και κόκκινη κάρτα.
Δείτε τα βίντεο με τις αντιδράσεις των παικτών αλλά και την απογόητευση της Άννας Μαρίας
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.