«Λύγισε» και έβαλε τα κλάματα στο σημερινόMy Style Rocks η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου. Η παίκτρια του reality μόδας, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Survivor, βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έλενα Χριστοπούλου και το Λάκη Γαβαλά, προκειμένου να ακούσει την άποψή τους για την στιλιστική της πρόταση.
Κατά τη διάρκεια της κριτικής, λοιπόν, η Έλενα Χριστοπούλου ρώτησε την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου γιατί είναι λυπημένη, με τη δεύτερη να... λυγίζει.
Η ίδια παραδέχτηκε ότι καθημερινά προσπαθεί να κάνει ξεχωριστά σύνολα και να δημιουργεί outfits που θα αποσπάσουν θετικά σχόλια, ωστόσο δεν τα καταφέρνει, με αποτέλεσμα συνεχώς να απογοητεύεται.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.