Η Ελένη Μενεγάκη μετά τον τηλεοπτικό αποχαιρετισμό της την 1η Ιουλίου, ξεκίνησε τις διακοπές της και εδώ και μέρες βρίσκεται στον αγαπημένο της προορισμό, την Άνδρο.
Η ίδια μοιράζεται συχνά στιγμές της από τη ζωή στο νησί, χαρίζοντας στους followers της εικόνες με τα όμορφα τοπία της Άνδρου. Το μεσημέρι της Τρίτης, η Ελένη Μενεγάκη μας έδειξε καρέ - καρέ τις βουτιές της και τα παιχνίδια στο νερό στην παραλία Άχλα με την μικρή της κόρη, Μαρίνα. «Πρωινές βουτιές!», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα των φωτογραφιών της.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.