Για το πώς βίωσε την περίοδο της καραντίνας αλλά και για το ενδεχόμενο να τον δούμε στο νέο κύκλο του Survivor μίλησε Γιώργος Αγγελόπουλος.
«Αδυνάτισα λόγω της κορωνοκατάστασης. Η ψυχολογία μου ήταν καλή. Σίγουρα ήταν μια δύσκολη κατάσταση, πήρα κι εγώ τον χρόνο μου να εγκλιματιστώ σε αυτή, μου πήρε πάρα πολύ χρόνο γιατί δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω τις δραστηριότητές μου. Έμεινα στο σπίτι με λίγο περισσότερο προπόνηση για να περάσει και η ώρα και αδυνάτισα λίγο», είπε ο Ντάνος.
Για τοSurvivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Δεν έχω δεχτεί πρόταση. Έχω ακούσει ότι συζητιέται το Survivor 4 ή το All Star αλλά δεν έχω κάποια πρόταση. Αν γίνει θα δούμε πού θα είμαστε, την πρόταση και με βάση αυτά που θα κάνω εκείνη την περίοδο θα κρίνω. Ακόμα δεν γνωρίζω τι θα κάνω στην τηλεόραση, έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις πρώτες».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.