Με το My Style Rocksνα έχει μείνει στη μέση, πολλά έχουν γραφτεί για το μέλλον του. Σήμερα, η Κατερίνα Στικούδη,παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας στον ΣΚΑΪ, έλυσε όλες τις απορίες με συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό του ANT1.
«Ήθελα να παρακολουθώ καθημερινά τα νούμερα τηλεθέασης και χαιρόμουν πολύ όταν τα νούμερα ήταν πάρα πολύ καλά. Δεν έχει ολοκληρωθεί, μείναμε λίγο στα μισά όσον αφορά στο My Style Rocks και θέλω να πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί γιατί δεν μου αρέσει να αφήνω πράγματα στη μέση.
Ακούγονται διάφορα και θα ακούγονται πιστεύω. Η ενημέρωση που έχω μέχρι και σήμερα είναι ότι θα είναι η ίδια σύνθεση με κάποιες αλλαγές τις οποίες κι εγώ δεν γνωρίζω ακόμα.
Δεν πήγα από το καμαρίνι μου να πάρα τα πράγματά μου ακόμα, τα έχω αφήσει εκεί. Οι συνεργάτες μου πήγαν και πήραν κάποια δικά τους πράγματα. Δεν περίμενε κανένας ότι θα βιώσουμε πανδημία» δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.