Επίθεση Ρουβίκωνα στα γραφεία επιχειρηματικού ομίλου
Μέλη της συλλογικότητας έβαψαν τα ξημερώματα με σπρέι την πρόσοψη των γραφείων ομίλου επιχειρήσεων στο Μαρούσι
Τέσσερα μέλη της συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έβαψαν τα ξημερώματα με σπρέι την πρόσοψη των γραφείων ομίλου επιχειρήσεων, στο Μαρούσι.
Τα άτομα αυτά, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, πήγαν στα γραφεία του ομίλου, που βρίσκονται επί της λεωφόρου Κηφισίας, λίγο πριν από τις 5:30 και έβαψαν την πρόσοψη με κόκκινο και μαύρο χρώμα.
Αργότερα, ο «Ρουβίκωνας» ανέβασε σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει έως αυτή την ώρα σε προσαγωγές.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.