Θυμάται κανείς πόσα χρόνια έχει να προβληθεί τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ; Θυμάται κανείς πόσα χρόνια έχουν περάσει από το «Ομιλείτε Ελληνικά»;
Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά η τελευταία φορά που η ΕΡΤ πρόβαλε τηλεπαιχνίδι ήταν πριν από 17 ολόκληρα χρόνια. Η ώρα της επιστροφής έφτασε και από τις 8 Ιουνίου 2020 η δημόσια τηλεόραση φιλοδοξεί να κάνει πιο διασκεδαστικά τα απογεύματά μας με ένα συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων που θα παρουσιάζει ένας από τους πιο πετυχημένους ηθοποιούς της νέας γενιάς. Ο Νίκος Κουρής από τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 και κάθε απόγευμα στις 8 στην ΕΡΤ1 θα υποδέχεται τους παίκτες και τους τηλεθεατές σε ένα πραγματικά πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι γνώσεων.
«Δες και βρες» είναι ο τίτλος του και η πρωτοτυπία του είναι ότι δεν θα τεστάρει μόνο τις γνώσεις και τη μνήμη μας, αλλά κυρίως την παρατηρητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχραιμία μας. Και αυτό γιατί οι περισσότερες απαντήσεις θα βρίσκονται κρυμμένες μέσα στις ίδιες τις ερωτήσεις.
Σε κάθε επεισόδιο, τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα καλούνται να απαντήσουν σε 12 τεστ γνώσεων και παρατηρητικότητας. Αυτός που θα απαντά σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις θα διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο και το εισιτήριο για το παιχνίδι της επόμενης ημέρας.
Όσοι έχετε απορίες μη διστάζετε. Δηλώστε συμμετοχή τώρα και πάρτε μέρος στο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ που φιλοδοξεί να γίνει η νέα καθημερινή μας διασκέδαση.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.