Κορωνοϊός: «Είμαι καλά, δεν έχω συμπτώματα» διαβεβαιώνει ο Τζάστιν Τριντό

Κορωνοϊός: «Είμαι καλά, δεν έχω συμπτώματα» διαβεβαιώνει ο Τζάστιν Τριντό

Μήνυμα του αυτοαπομονωμένου Καναδού πρωθυπουργού, την ώρα που η γυναίκα του έχει βρεθεί θετική στον κορωνοϊό - Καμία αναφορά για το αν ο ίδιος έκανε το σχετικό τεστ

Τριντό: Προτεραιότητα για την G7 η ισότητα των φύλων
Ο αυτοαπομονωμένος Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό δεν επιβεβαίωσε αν υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορωνοϊό, ωστόσο φρόντισε να ενημερώσει τον κόσμο πως «αισθάνεται καλά» και δεν έχει συμπτώματα του ιού.

Ο Τριντό έστειλε το μήνυμά του από την πρωθυπουργική κατοικία του Καναδά, στην οποία φρόντισε ο ίδιος να αυτοαπομονωθεί, όταν η γυναίκα του, βρέθηκε θετική στο ιό.

Η Σοφί Τριντό ξεκίνησε να εμφανίζει συμπτώματα από το βράδυ της Τετάρτης, επιστρέφοντας από το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είχε ταξιδέψει για μια σειρά ομιλιών.

Ακόμη, ο Τριντό ανέφερε πως θα συντονίσει ο ίδιος τη διανομή ποσού ύψους 1 δισ. δολαρίων, γικα τη στήριξη τοπικών αρχών και επιχειρήσεων, στη μάχη κατά του κορωνοϊού. «Τα μέτρα που λαμβάνουμε για την προστασία των πολιτών, έχουν οικονομικό αντίκτυπο, ωστόσο είμαστε σε θέση να έχουμε αρκετό απόθεμα για να στηρίξουμε την κατάσταση» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: «Η Ευρώπη βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο της πανδημίας» λέει ο ΠΟΥ

Κορωνοϊός: Η βασίλισσα Ελισάβετ ακυρώνει δημόσιες εμφανίσεις της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ