Ιωάννα Παππά: Το σύμφωνο συμβίωσης και το κακόβουλο σχόλιο για το παιδί μετά τα 40

Ιωάννα Παππά: Το σύμφωνο συμβίωσης και το κακόβουλο σχόλιο για το παιδί μετά τα 40

Η ηθοποιός μίλησε για όλα

Ioanna_Pappa
Η Ιωάννα Παππά μετά από χρόνια τηλεοπτικής απουσίας επέστρεψε στην TV και στο σίριαλ «Έξαψη» του Mega. Χθες βράδυ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά μίλησε για το θέατρο, για την αποχή της από την τηλεόραση για πολλά χρόνια αλλά και γιατί επέλεξε με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Πάντο, να μην παντρευτούν, αλλά να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης.

Για το me too: Ήταν έτοιμη η κατάσταση για να συμβεί. Αυτό που μένει από αυτή την ιστορία είναι να δούμε τι θα γίνει από δω και πέρα. Και όποιος δεν έχει μιλήσει να πάρει το χρόνο του και να μιλήσει. Δεν μου έχει τύχει σε μένα να έχουν ξεπεραστεί τα όρια. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα Κάτι είχα ακούσει αλλά όχι σε αυτό το βαθμό. Σε μια συνεργασία δε μπορείς να ξέρεις τι κάνει ο άλλος στην προσωπική του ζωή.

Ο έρωτας ήταν πάντα για μένα κάτι πολύ σημαντικό. Από μικρή σκεφτόμουν τα αγοράκια.

Για τη σχέση και τη γνωριμία με τον σύντροφό της: Γνωριστήκαμε στην Ελαφόνησο στην παραλία. Γίναμε παρέα. Ήμασταν φίλοι. Κάπου χαθήκαμε, ξαναβρισκόμασταν. Τα έφερε κάπως η ζωή και… ξαναβρεθήκαμε. Επειδή ήμασταν φίλοι, υπήρξε μια περίοδος προσαρμογής. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο μου. Ισχύει ότι ισχύει και σε ένα γάμο. Ο στόχος μας ήταν να κάνουμε ένα παιδί. Αυτό θέλαμε και όχι ένα γάμο. Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να παντρευτώ. Πιο πολύ για τη γιορτή. Για να έχω να θυμάμαι.

Για το γιο τους και τη βάπτισή του: Δεν είμαστε πολύ των τυπικών. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε στο γιο μας ονοματοδοσία ή αν θα τον βαπτίσουμε.

Η Ιωάννα Παππά στο After Dark


Δέχτηκα ένα ρατσιστικό μήνυμα του τύπου: Εσύ τώρα που είσαι πάνω από 40 γιατί τόλμησες να κάνεις παιδί;” Για μένα δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Αν υπάρχει αγάπη και επιθυμία μια χαρά γίνεται. Ο κόσμος χωρίς να σκέφτεται κάνει σχόλια χωρίς να γνωρίζει κάποιον. Όταν δω κάτι και με κάνει να νιώθω άσχημα αυτό που κάνω είναι να το σβήσω.

Ειδήσεις σήμερα:

Roland Garros- Και τώρα οι δυο τους: Ο Τσιτσιπάς διεκδικεί το πρώτο του Grand Slam απέναντι στον Τζόκοβιτς

Ρίκι Μάρτιν: Αυτό είναι το νέο χορευτικό τραγούδι του - Δείτε βίντεο

Χαλάρωση μέτρων: Επιστρέφει από σήμερα η μουσική στην εστίαση – Έως τη 01:30 η κυκλοφορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα