Κορωνοϊός: Πέθανε 63χρονος στο Θριάσιο - Στα 125 τα θύματα
Ο 63χρονος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα - Νωρίτερα σήμερα έχασαν τη ζωή τους άλλοι τρεις άντρες, δυο στην Αθήνα κι ένας στη Θεσσαλονίκη
Ένας 63χρονος άντρας έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης στο Θριάσιο Νοσοκομείο κι έγινε, έτσι, το 125ο θύμα κορωνοϊού στη χώρα μας.
Αιτία θανάτου του άτυχου 63χρονου, που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, η πολυοργανική ανεπάρκεια, η σηπτική καταπληξία και η ισχαιμική νέκρωση εντέρου, που προκλήθηκαν από τη λοίμωξη Covid-19.
Νωρίτερα σήμερα, έχασαν τη μάχη ένας άντρας 90 χρονών που νοσηλεύοταν τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ένας 88χρονος που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ και είχε υποκείμενα νοσήματα (ΧΑΠ και υπερλιπιδαιμία) και για ένας 76χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και έπασχε, επίσης, από υποκείμενα νοσήματα (ρευματοειδή αρθρίτιδα) ενώ υποβαλόταν και σε αιμοκαθάρσεις.
Από τους 125 νεκρούς οι 32 είναι γυναίκες και οι 93 άνδρες.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.