Τραγικό τέλος είχε η 80χρονη που αναζητούνταν από το απόγευμα της Τετάρτης στον Ληθαίο ποταμόστην πόλη των Τρικάλων.
Όπως κατέγραψε το TV10.gr, στη 1 περίπου το μεσημέρι της Πέμπτης το πτώμα της εντοπίστηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, που γνωρίζει καλά την περιοχή και στην συνέχεια ο ίδιος κάλεσε τα σωστικά συνεργεία να ανασύρουν τη σορό της άτυχης γυναίκας.
Αξίζει να σημειωθεί πως τελικά η ηλικιωμένη βρέθηκε κοντά στην συνοικία των Καρυών.
Οι έρευνες της Πυροσβεστικής, της 8ης ΕΜΑΚ Λάρισας και της 2ης ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης και της Αστυνομίας ήταν πολύωρες, που από νωρίς το πρωί «σάρωσαν» το ποτάμι.
Το χρονικό
Υπενθυμίζεται ότι η 80χρονη Φ.Κ έφυγε από το σπίτι της περίπου στις 4 το απόγευμα της Τετάρτη. Καθώς η ώρα περνούσε και δεν επέστρεφε, οι οικείοι η ανησύχησαν και ξεκίνησαν να την ψάχνουν
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόσφατα, η ηλικιωμένη γυναίκα πληροφορήθηκε για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και φέρεται να δήλωσε στους στενούς της συγγενείς πως θα δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας στο ποτάμι.
Κλείσιμο
Κάτι που τους οδήγησε αμέσως κατά μήκος του ποταμιού, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να εντοπίσουν κάτω από τη γέφυρα ρούχα που ανήκαν στην ηλικιωμένη καθώς και το μπαστούνι που χρησιμοποιούσε για τον καθημερινό της περίπατο.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό της.
Το σκοτάδι δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό το έργο και όπως προαναφέρθηκε οι έρευνες απέβησαν άκαρπες ξεκίνησαν εκ νέου με το πρώτο φως της ημέρας.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.