Για ψώνια αλλά χωρίς να έχουν την πρόθεση να πληρώσουν, πήγαν τρία άτομα το απόγευμα του Σαββάτου, σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη περιοχή του Γαζίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, πρόκειται για μία γυναίκα και δύο άνδρες οι οποίοι μπήκαν στην επιχείρηση... με κίνητρο την κλοπή.
Στην προσπάθειά τους να αφαιρέσουν προϊόντα, έγιναν αντιληπτοί από τον υπεύθυνο και στη συνέχεια ενημερώθηκε η Αστυνομία.
Στο σημείο έφτασα η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ και τους φόρεσε χειροπέδες ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν προϊόντα αξίας περίπου 200 ευρώ.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.