Αντίθετα με ιερωμένους που δείχνουν απροθυμία να συμμορφωθούνμε τα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της επιδημίας του κορωνοϊού, ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών Πηλίου έκανε ακριβώς ό,τι ορίζει ο νόμος!
Όταν, το πρωί της Κυριακής, ο Αρχιμανδρίτης είδε κατά τη διάρκεια τέλεσης της Θείας Λειτουργίας για την εορτή της Σταυροπροσκυνήσεως μια 67χρονη γυναίκα να έχει μπει στην εκκλησία της Μονής παραβιάζοντας την απαγόρευση, αλλά και να μην υπακούει στις συστάσεις του να φύγει έσπευσε να καλέσει την Αστυνομία.
Στο μοναστήρι έφτασαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Νοτίου Πηλίου, στους οποίους ο ηγούμενος υπέβαλε μήνυση κατά της 67χρονης για διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση της Κ.Υ.Α., ωστόσο η ηλικιωμένη είχε εξαφανιστεί και αναζητείται για να συλληφθεί. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.