Έβρος - Μεταναστευτικό: «Μπλόκο» σε 741 παράνομες εισόδους στη χώρα το τελευταίο 24ωρο
Συνελήφθησαν 3 άτομα
Το τελευταίο 24ωρο, δηλαδή από τις 6:00 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης, στην περιοχή του Έβρουαποτράπηκε η παράνομη είσοδος στη χώρα σε 741 περιπτώσεις.
Επιπλέον συνελήφθησαν 3 άνθρωποι εκ των οποίων οι 2 προέρχονται από το Τόνγκο και ο ένας από το Πακιστάν.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.