Η Ελένη Λουκά «ξαναχτύπησε» στη μαθητική παρέλασηπου πραγματοποιήθηκε το πρωί της 28ης Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας, φωνάζοντας συνθήματα για την Ελλάδα, τη Γερμανία και τις παρελάσεις.
«Οι παρελάσεις είναι υποκρισία», καθώς «μας κυβερνούν οι Γερμανοί» φώναζε η Ελένη Λουκά, η οποία μάλιστα δεν δίστασε να ανέβει στο βήμα των ομιλητών την ώρα που μιλούσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι προσπάθησαν να την απομακρύνουν, ωστόσο εκείνη αποφάσισε να καθίσει στο έδαφος φωνάζοντας ότι δεν θα φύγει. Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να την απομακρύνουν.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.