Για καθυστέρηση των εναέριων μέσων, που επέτρεψε στη φωτιά να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, έκανε λόγο στην εκπομπή One Line Weekend ο δήμαρχος Ζακύνθου, Νικήτας Αρετάκης.
Σύμφωνα με τον κ. Αρετάκη η φωτιά είναι ανεξέλεγκτη, ενώ καίει σε τέσσερα μέτωπα. «Τώρα ξεκίνησαν τα αεροπλάνα. Έγινε μια καταστροφική διακοπή το μεσημέρι, για ανεφοδιασμό» υπογράμμισε και συμπλήρωσε πως «μακάρι να υπάρξει αντίδραση. Είναι πολλά χιλιόμετρα τα μέτωπα».
Τέλος, σε ερώτηση αν υπάρχουν υπόνοιες ότι πρόκειται για εμπρησμό, απάντησε πως στην Ζάκυνθο το 90% των πυρκαγιών προέρχονται από εμπρησμό.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών