Δράμα στον Άλιμο: Τραμ σκότωσε 61χρονο - Την τελευταία στιγμή έσωσε την εννιάχρονη βαφτιστήρα του

Δράμα στον Άλιμο: Τραμ σκότωσε 61χρονο - Την τελευταία στιγμή έσωσε την εννιάχρονη βαφτιστήρα του

Σε αντίθεση με τον 61χρονο, τυχερή στάθηκε η εννιάχρονη βαφτιστήρα του καθώς ο άντρας πρόλαβε να σπρώξει τη μικρή και να την σώσει από τον θάνατο

tram_art
Ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στις γραμμές του τραμ, ακριβώς έξω από την κεντρική είσοδο της «Ακτής του Ήλιου», στον Άλιμο.

Στην προσπάθειά του να περάσει τον δρόμο, ο 61χρονος,  που πήγαινε για μπάνιο με την εννέα ετών βαφτιστήρα του, παρασύρθηκε από το τραμ με αποτέλεσμα να βρει τραγικό τέλος.

Σε αντίθεση με τον 61χρονο, τυχερή στάθηκε η εννιάχρονη καθώς την τελευταία στιγμή ο άντρας πρόλαβε να σπρώξει τη μικρή και να την σώσει από τον θάνατο.

Σοκαρισμένος από την τραγωδία που διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια του, νεαρός αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει: «Είδα τον άντρα με το κοριτσάκι να προσπαθούν να περάσουν απέναντι. Της κρατούσε το χέρι…Δυστυχώς δεν είχε δει το τραμ που ερχόταν με κατεύθυνση προς Πειραιά. Σε κλάσματα δευτερολέπτου το τραμ, έπεσε πάνω του και τον πέταξε πάνω σε μια σιδερένια κολόνα. Το κοριτσάκι σώθηκε από θαύμα, αφού πέρασε ξυστά δίπλα του».

Τραγωδία στον Άλιμο: Έχασε τη ζωή του αλλά πρόλαβε να σώσει την 9χρονη βαφτιστήρα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης