Πανικός προκλήθηκε στη Λάρισα από έγχρωμο άνδρα ο οποίος περιφερόταν γυμνός κοντά στην οδό 23ης Οκτωβρίου το πρωί της Τρίτης.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το περιστατικό διήρκεσε περίπου 10 λεπτά, με τον άνδρα να πέφτει πάνω σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο και στη συνέχεια να πέφτει με δύναμη πάνω σε άλλο αυτοκίνητο και να σπάει το παρμπρίζ του, όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο.
Ο συγκεκριμένος άνδρας μάλιστα χόρευε στη μέση του δρόμου και κάποια στιγμή ξάπλωσε στο οδόστρωμα.
Στο σημείο έφτασε περιπολικό το οποίο τον συνέλαβε. Κατά πληροφορίες, θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη