Πανικός προκλήθηκε στη Λάρισα από έγχρωμο άνδρα ο οποίος περιφερόταν γυμνός κοντά στην οδό 23ης Οκτωβρίου το πρωί της Τρίτης.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το περιστατικό διήρκεσε περίπου 10 λεπτά, με τον άνδρα να πέφτει πάνω σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο και στη συνέχεια να πέφτει με δύναμη πάνω σε άλλο αυτοκίνητο και να σπάει το παρμπρίζ του, όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο.
Ο συγκεκριμένος άνδρας μάλιστα χόρευε στη μέση του δρόμου και κάποια στιγμή ξάπλωσε στο οδόστρωμα.
Στο σημείο έφτασε περιπολικό το οποίο τον συνέλαβε. Κατά πληροφορίες, θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.