Hellena στο ΘΕΜΑ 104,6: Συγκινήθηκα τραγουδώντας στο Βρετανικό Μουσείο για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Hellena στο ΘΕΜΑ 104,6: Συγκινήθηκα τραγουδώντας στο Βρετανικό Μουσείο για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

«Η διαμαρτυρία στο Βρετανικό Μουσείο ήταν πολύ ξεχωριστή εμπειρία» λέει η τραγουδίστρια και συνθέτης Hellena – Τραγούδησε μέσα στο Βρετανικό Μουσείο για την επιστροφή των Γλυπτών

hellena
Ιδιαίτερα ξεχωριστή και συγκινητική εμπειρία χαρακτηρίζει η συνθέτης και τραγουδίστρια Hellena τη διαμαρτυρία της στην αίθουσα 18 του Βρετανικού Μουσείου, όπου φυλάσσονται τα Γλυπτά του Παρθενώνα, διεκδικώντας την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

«Θεώρησα ότι μπορώ να μιλήσω για τον Παρθενώνα μέσω της μουσικής μου. Η διαμαρτυρία στο βρετανικό μουσείο ήταν πολύ ξεχωριστή εμπειρία, ήταν πολύ συγκινητική», δήλωσε η Hellena στο ΘΕΜΑ 104,6 και στην εκπομπή Social-ίστες με τους Νικήτα Κορωνάκη και Μαρία Κατσή.

Η τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική. «Είδα υποστήριξη από τον κόσμο. Οι περισσότεροι κουνούσαν το κεφάλι θετικά, έβλεπα στα μάτια τους ότι κατανοούν τι συμβαίνει και με υποστήριξαν με τον τρόπο τους», ανέφερε, προσθέτοντας: «Ο απλός κόσμος είναι μαζί μας. Αυτοί που δεν είναι μαζί μας είναι η αγγλική κυβέρνηση και το βρετανικό μουσείο».

Μάλιστα, η Hellena παραδέχεται ότι η μουσική της διαμαρτυρία της έφερε δάκρυα στα μάτια. «Ήμουν πολύ συγκινημένη, κάποια στιγμή με πήραν τα δάκρυα και άρχισα να κλαίω αλλά θεώρησα ότι πρέπει να παραμείνω δυνατή και να φέρω εις πέρας το μήνυμα. Ήταν πολύ ξεχωριστή στιγμή», είπε.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης