Φλώρινα: Μαζί με τον γιο της έκλεβε προϊόντα από σούπερ μάρκετ

Φλώρινα: Μαζί με τον γιο της έκλεβε προϊόντα από σούπερ μάρκετ

Οι υπάλληλοι που διαπίστωσαν ότι είχαν κάνει φτερά τα εμπορεύματα, παρέδωσαν το οπτικό υλικό στους αστυνομικούς της Ασφάλειας 

superklopi
Ωραία μαθήματα έδινε στον 18χρονο γιο της μια 42χρονη Έλληνίδα, η οποία τον έπαιρνε μαζί της σε ένα σούπερ μάρκετ στην Φλώρινα δήθενα για να ψωνίσουν, αλλά έκρυβαν και οι δυο κάτω από τα ρούχα τους διάφορα προϊόντα με τρόφιμα που έκλεβαν από τα ράφια! Δεν υπολόγισαν, όμως, τις κάμερες του καταστήματος.

Οι υπάλληλοι που διαπίστωσαν ότι είχαν κάνει φτερά τα εμπορεύματα, παρέδωσαν το οπτικό υλικό στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και εκείνοι ταυτοποίησαν άμεσα τους δράστες που συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα, μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία τους όπου βρέθηκε μια κλεμμένη συσκευασία τροφίμου η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε σε υπεύθυνο του καταστήματος. Μητέρα και γιος οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία.

*** Μόνο τις αγορές δεν είχε στο μυαλό του ένας 24χρονος Έλληνας που μπήκε παριστάνοντας τον πελάτη σε ένα κατάστημα στην Κοζάνη. Ο νεαρός “βούτηξε” από την τσάντα μιας 62χρονης πελάτισσας το πορτοφόλι της που περιείχε ένα κινητό και προσωπικά αντικείμενα, αλλά η γυναίκα τον πήρε είδηση και κάλεσε αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης