Υποχρεωμένος να εμφανίζεται δυο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του αλλά και να καταβάλλει εγγυοδοσία ύψους 30.000 είναι ο δεύτερος κατηγορούμενοςγια την καταδρομική επίθεση στη Βουλή στις 21 Μαΐου, προς ένδειξη συμπαράστασης στο απεργό πείνας, τότε, Δημήτρη Κουφοντίνα.
Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος είναι ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, ο οποίος και είχε πραγματοποιήσει την καταδρομική επίθεση με μπογιές και καπνογόνα στη Βουλή. Μάλιστα, στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε και ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα εμφανίστηκε σήμερα στην ανακρίτρια και απολογήθηκε για το κακούργημα της φθοράς ιστορικού μνημείου.
Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της καταδρομικής επίθεσης μελών του Ρουβίκωνα στο Κοινοβούλιο είχε συλληφθεί ένα ακόμη γνώριμο στην Αστυνομία μέλος της αναρχικής συλλογικότητας, που μετά την απολογία του επίσης είχε την ίδια ποινική αντιμετώπιση.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.