Σέρρες: Έκλεψε τραπεζικές κάρτες και έκανε αγορές… on camera!

Σέρρες: Έκλεψε τραπεζικές κάρτες και έκανε αγορές… on camera!

Συνελήφθη ο 26χρονος δράστης

astuynomia01_2
Άπληστος αλλά και απρόσεκτος ήταν ένας 26χρονος Έλληνας, ο οποίος διέρρηξε το αυτοκίνητο ενός 29χρονου σε περιοχή των Σερρών και άρπαξε το ράδιο-CD του και δυο πιστωτικές κάρτες τις οποίες έσπευσε να… αξιοποιήσει κάνοντας ανέπαφες αγορές!

Την ίδια ημέρα κιόλας, ο νεαρός έκανε συναλλαγές συνολικής αξίας 59,28 ευρώ σε διάφορα καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή, αλλά δεν αντιλήφθηκε ότι τον «σημάδευαν» κάμερες ασφαλείας! Έτσι, ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ηράκλειας που ερευνούσαν την κίνηση των καρτών και συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής με τις κλεμμένες κάρτες και όσα είχε αγοράσει.

*** Μέσα στα όρια του αυτοφώρου ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν τρεις 19χρονοι Έλληνες, οι οποίοι είχαν διαρρήξει ένα σπίτι στις Κεραμάτες Άρτας το μεσημέρι της Πέμπτης. Το απόγευμα της Παρασκευής, τους εντόπισαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. να κινούνται στην περιοχή του Αγίου Νικολάου με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο κατασχέθηκε και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή.

*** «Γκρέμισε» τη γυάλινη πρόσοψη ενός καταστήματος στην Πάτρα και άρπαξε ένα μικρό χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή ένας 32χρονος Έλληνας, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Όμως, συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της Ασφαλείας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με κατηγορίες για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης