Γιαννακός στον Πολάκη: «Έλα να πάρεις τη ντουντούκα, κότες»!
Ο υπουργός πάρκαρε τη μηχανή του στο πεζοδρόμιο και μπήκε στο υπουργείο χωρίς να απαντήσει στις συγκεντρωμένες καθαρίστριες που ζητούν την ανανέωση των συμβάσεών τους
Με διαμαρτυρίες υποδέχθηκαν τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη οι καθαρίστριες του Δρομοκαΐτειου και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.
Ο αναπληρωτης υπουργός Υγείας πάρκαρε την μηχανή του πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο του υπουργείου. Τότε δέχθηκε την παρατήρηση του κ. Γιαννάκουο οποιος απευθυνόμενος προς τον υπουργό του ζήτησε να κατεβάσει κάτω την μηχανή σημειωνοντας ότι εμποδιζει σε αυτό το σημείο να περνούν άτομα με αναπηρία.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ τον κάλεσε να πάρει την ντουντούκα προκειμένου να ξεκαθαρίσει στις καθαρίστριες τι θα γίνει από πλευράς υπουργείου με το θέμα των συμβάσεων τους.
Ο κ. Πολάκης αυτή τη φορά μπήκε στο υπουργείο, χωρίς να απαντήσει ή να σχολιάσει τα όσα είπε ο προεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.