Με αξιοθαύμαστη αυτοθυσία και αξιέπαινη αυταπάρνηση λειτούργησε ένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν ειδοποιήθηκε από το κέντρο της Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων ότι μια νεαρή γυναίκα είχε πέσει από άγνωστη αιτία στην λίμνη Παμβώτιδα και κινδύνευε άμεσα να πνιγεί.
Ο αρχιφύλακας Ιωάννης Τζίμας ήταν ο πρώτος από τους άνδρες της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο το οποίο είχε υποδείξει αυτός που έκανε την κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο και, χωρίς να διστάσει ούτε στιγμή, έκανε αυτό που του επέβαλε το καθήκον του. Έπεσε στα παγωμένα νερά της λίμνης και κατάφερε να βγάλει στην όχθη τη νεαρή, σώζοντας τη ζωή της!
Η ηρωική πράξη του έμπειρου υπαξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., που αψήφισε τους κινδύνους για την δική του υγεία, καθώς η θερμοκρασία στην Παμβώτιδα ήταν εξαιρετικά χαμηλή, έγινε την Τετάρτη και γνωστοποιήθηκε μέσα από σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα epirusreport.gr. Και σίγουρα ο αρχιφύλακας αξίζει να τιμηθεί για την επιτυχημένη διάσωση της νεαρής.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.