Νέα Διευθύντρια Ειδήσεων και Ενημέρωσης της Τηλεόρασης του Alpha, ανέλαβε, όπως ήταν αναμενόμενο, η Άρτεμις Δήμου, η οποία μέχρι πρότινος ήταν βοηθός του Βασίλη Παπαδρόσου στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού. Την επίσημη ανακοίνωση έκανε πριν από λίγο ο Alpha, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση διακοπής συνεργασίας του σταθμού με τον Β. Παπαδρόσο.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
Νέα Διευθύντρια Ειδήσεων και Ενημέρωσης της Τηλεόρασης του Alpha, αναλαμβάνει η Άρτεμις Δήμου, μέλος της οικογένειας του Alpha τα τελευταία 10 χρόνια, με πολυετή πείρα στον χώρο των ΜΜΕ.
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha θα δίνει καθημερινά μια ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας αλλά και όλων των θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία και τον πολίτη και θα συνεχίσει να είναι, με δυναμικό τρόπο, στην κορυφή της προτίμησης των τηλεθεατών».
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.