Καμίνια: «Ξεσκονίζει» το διαμέρισμα της 80χρονης η ΕΛΑΣ - «Ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο» λέει μάρτυρας

Καμίνια: «Ξεσκονίζει» το διαμέρισμα της 80χρονης η ΕΛΑΣ - «Ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο» λέει μάρτυρας

 Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε τα ξημερώματα άγρια επίθεση από δύο άτομα που την ξυλοκόπησαν,  την έδεσαν και τη φίμωσαν για να  τη ληστέψουν  - Ξεψύχησε μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο

image1_1
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα οι έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών αφού αυτή την ώρα ερευνούν το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στα Καμίνια στο οποίο διέμενε η άτυχη 80χρονη που τα ξημερώματα της Τετάρτης εισέβαλαν ληστές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η άτυχη γυναίκα δέχτηκε τα ξημερώματα άγρια επίθεση από δύο άτομα που αφού την ξυλοκόπησαν στη συνέχεια την έδεσαν και τη φίμωσαν προκειμένου να αρπάξουν ό,τι μπορέσουν από το διαμέρισμά της.

Όπως όλα δείχνουν η 80χρονη κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε την κόρη της που σύμφωνα με γείτονες μένει πολύ κοντά στο διαμέρισμα της οδού Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα γυναίκα που διαμένει σε διπλανή πολυκατοικία αναφέρει πως το πρωί είδε περιπολικά της αστυνομίας στο σημείο και το ΕΚΑΒ. Όπως αναφέρει η ίδια γειτόνισα η 86χρονη Γ.Ζ. φαίνονταν να είναι χτυπημένη στο πρόσωπο.

Ένας άλλος γείτονας αναφέρει ότι καθημερινά επιστρέφοντας περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα από τη δουλειά του την έβλεπε στο μπαλκόνι του σπιτιού της. Πολλές φορές αντάλλαξαν δυο κουβέντες και μάλιστα φερεται να του είχε πει πως μένει μόνη της και φοβάται.

Χθες το βράδυ δεν ήταν στο μπαλκόνι της, παραξενεύτηκε ωστόσο δεν σκέφτηκε πως κάτι της έχει συμβεί μέχρι που άκουσε σήμερα στις ειδήσεις το περιστατικό.

Βρισκόταν σε αμόκ

Κλείσιμο
Όπως είπε στην Αστυνομία η κόρη της, η μητέρα της σε έντονη κατάσταση σοκ και τρόμου ζήτησε από τους ληστές να την αφήσουν όμως παρά τις εκκλήσεις εκείνοι δεν τη λυπήθηκαν και την παράτησαν δεμένη και φιμωμένη προκειμένου να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία. Προφανώς ήθελαν να κερδίσουν χρόνο για να εξαφανιστούν.

Όμως το θύμα, κατάφερε λίγες ώρες αργότερα να λυθεί και στις 7 το πρωί με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει να ενημερώσει την κόρη της. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και η ηλικιωμένη μετεφέρθη στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Δύο ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Δευτέρας μια ακόμη ηλικιωμένη γυναίκα 87 ετών έπεσε θύμα μιας άγριας ομάδας κουκουλοφόρων. Οι δράστες τρύπωσαν στις 4:30 στο διαμέρισμα της Νέας Ιωνίας απο την κουζίνα και με την απειλή όπλων τη χτύπησαν και τη λήστεψαν. Όμως δεν την έδεσαν με αποτέλεσμα όταν οι εισβολείς έφυγαν να καταφέρει να ειδοποιήσει την Αστυνομία και να γλιτώσει.

image2_2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης