Μετρό: Κυκλοφοριακά προβλήματα προκάλεσε το πρωί η στάση εργασίας

kinisi_arthros1

Κίνηση έχει αυτή την ώρα  στην Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος) 

Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε σήμερα τους  οδηγούς που κινήθηκαν σήμερα από νωρίς το πρωί σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής, καθώς σε πολλά σημεία η κίνηση ήταν πολύ αυξημένη.

Αν και μετά τις 09:00 οι σταθμοί του μετρό άνοιξαν για το κοινό μετά τη στάση εργασίας, το κυκλοφοριακό κομφούζιο που προκλήθηκε από πολύ νωρίς το πρωί, συνεχίστηκε μέχρι αργά το μεσημέρι. 

Οι δρόμοι που οδηγούν στο κέντρο αλλά και οι κεντρικές αρτηρίες της πόλης είχαν πολύ κίνηση.

Κίνηση αυτή την ώρα παρουσιάζεται στην Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος) . 

Εν τω μεταξύ, μικροπροβλήματα στην κυκλοφορία προκάλεσε το πρωί της Παρασκευής, λίγα λεπτά μετά τις 8,  και μια καραμπόλα 6 οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισού.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία δεν υπήρξε τραυματισμός, τα οχήματα απομακρύνθηκαν γρήγορα και η κίνηση ομαλοποιήθηκε γρήγορα στο σημείο.

Η κίνηση αυτή την  ώρα από το Google maps

kinisi_tora

ΣΧΟΛΙΑ (2)

λάθος ρεπορταζ

Ημουν κατά 07.20 στο σημείο της καραμπόλας και είχε φτάσει αστυνομικος με μηχανή. Σε καμια περίπτωση δεν έγιεν λίγο μετά τις 8.00. Στην αριστερή λωρίδα. Δηλαδή ξεκινάς πρωί πρωί για να μην βρεις κινηση και τελικά έχει προλάβει ο άλλος και έχει κανει καραμπόλα!!!

Έχασα συνέντευξη για δουλειά χάρη σε εσάς!!! Άνεργος 7 μήνες..

Τα βόδια θέλουν και απεργίες... Ρε δρόμο...κοπριτες να δουλέψει κανένας που δεν θέλει. Κοπρόσκυλα! Άκου εκεί τα ζώα να αποφασίζουν παρά τα ασφαλιστικά μέτρα της διοίκησης!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης