Δύο σχηματισμοί οπλισμένων τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών και ένα κατασκοπευτικό πραγματοποίησαν 17 παραβιάσεις σε περιοχές του Αιγαίου την Παρασκευή.
Οι 16 από τις 17 παραβιάσεις προκλήθηκαν από τον σχηματισμό των δύο τουρκικών F-16, ενώ μία ακόμα παραβιάση προκλήθηκε από το κατασκοπευτικό CN-235.
Συνολικά πέντε αεροσκάφη, εκ των οποίων τα δύο ήταν οπλισμένα, πέταξαν πάνω από το βορειοανατολικό, το κεντρικό και το νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ εκτός των παραβιάσεων, καταγράφηκαν και τρεις παραβάσεις του FIR Αθηνών.
Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από ελληνικά αεροσκάφη σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.