«Σφάζονται» Αλαφογιώργος - Κοτρώτσος στο Twitter για το κόστος εκπομπών στην ΕΡΤ
Δείτε τα επίμαχα tweets των δύο δημοσιογράφων της ΕΡΤ - Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο Αλαφογιώργος, «εμπλέκει» και τον Νίκο Παππά - «Μαθαίνω ότι Δευτέρα ανεβαίνει ΕΡΤ εφέτης ανακριτής» γράφει σε νέωτερη ανάρτησή του - Στη διένεξη παρενέβη και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
Σφοδρή διαδικτυακή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα σε δύο δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης, με αφορμή το δημόσιο χρήμα και το κόστος των εκπομπών της ΕΡΤ.
Πρόκειται για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή ειδήσεων Αντώνη Αλαφογιώργο και τον δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο, «οικοδεσπότη» της εκπομπής «Η Επόμενη Ημέρα».
Ο διαδικτυακός καβγάς γίνεται για τις δημόσιες δαπάνες εκτός ΕΡΤ, με τον κ. Αλαφογιώργο, μεταξύ άλλων, να ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα, αλλά και να εμπλέκει τον υπουργό Ψηιφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά.
Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής Αντώνης Αλαφογιώργος, με ανάρτησή του στο Twitter, κάλεσε τον πρόεδρο της Ενωσης Εισαγγελέων, Δημήτρη Ασπρογέρακα, να ελέγξει το δημόσιο χρήμα στην ΕΡΤ. Ταυτόχρονα, άφησε αιχμές για σχέσεις Κοτρώτσου - Παππά και αποκάλυψε ότι «έκοψαν» πρόταση εκπομπής του ιδίου λόγω κόστους.
«Καλώ τον πρόεδρο της ένωσης εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να επιληφθεί των δαπανών εκτός ΕΡΤ που επιβαρύνουν άσκοπα την υπηρεσία» έγραψε συγκεκριμένα o Αντώνης Αλαφογιώργος, επαναλαμβάνοντας στη συνέχεια: «Επανακαλώ τον πρόεδρο της ενωσης εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να έλθει στην ΕΡΤ και να ελέγξει το δημόσιο χρήμα».
Στο σημείο αυτό, μάλιστα, παρενέβη και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναδεικνύοντας την καταγγελία Αλαφογιώργου. Δημοσιογράφος της ΕΡΤ καλεί να παρέμβει ο εισαγγελέας για δαπάνες εκτός ΕΡΤ, εννοεί τα 3εκ που μου απάντησε ο Υπουργός ή υπάρχουν και άλλες δαπάνες;» έγραψε σε δική του ανάρτηση ο κ. Κωνσταντινόπουλος.
Δείτε την αλληλουχία των επίμαχων tweets, με τον Αντώνη Αλαφογιώργο να προσθέτει, μερικές ώρες αργότερα, πως μαθαίνει ότι τη Δευτέρα ανεβαίνει στην ΕΡΤ εφέτης ανακριτής:
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.