Συνάντηση κορυφής Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ στη Λευκωσία

synan_kor_009

Την Τρίτη, θα πραγματοποιηθούν τριμερείς διαβουλεύσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ, η υπογραφή τριμερών συμφωνιών και μνημονίων συναντίληψης

Τριμερής συνάντηση κορυφής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ πραγματοποιείται αύριο το πρωί στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα και του πρωθυπουργού του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου.

Με την άφιξη του κ. Νετανιάχου στο Προεδρικό Μέγαρο, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή υποδοχής και στη συνέχεια θα γίνει διμερής συνάντηση μεταξύ των αντιπροσωπειών Κύπρου και Ισραήλ και η υπογραφή διμερών συμφωνιών και μνημονίων συναντίληψης μεταξύ των δύο χωρών.

Την άφιξη του κ. Τσίπρα θα ακολουθήσει η επίσημη τελετή υποδοχής και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο Αναστασιάδη, καθώς και διμερής συνάντηση μεταξύ των αντιπροσωπειών Κύπρου και Ελλάδας.
Θα ακολουθήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση μεταξύ των Πρωθυπουργών Ελλάδας και Ισραήλ.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί κατ’ ιδίαν συνάντηση μεταξύ των τριών ηγετών και θα ακολουθήσουν τριμερείς διαβουλεύσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ, η υπογραφή τριμερών συμφωνιών και μνημονίων συναντίληψης, και δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Επίσης, ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα παραθέσει γεύμα εργασίας προς τιμή του κ. Νετανιάχου και του κ. Τσίπρα, καθώς και των αντιπροσωπειών Ισραήλ και Ελλάδας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

VO-MYKONOS-SCORPIOS-HOTEL

Σε επένδυση 10 εκατ. ευρώ προχώρησε η επιχείρηση «Scorpios» προκειμένου να προσφέρει ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης στο προσωπικό της - Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει γήπεδα μπάσκετ και τένις που λειτουργούν ως εργαλεία αποσυμπίεσης απο το στρες της καθημερινότητας

1