Συνάντηση κορυφής Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ στη Λευκωσία

synan_kor_009

Την Τρίτη, θα πραγματοποιηθούν τριμερείς διαβουλεύσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ, η υπογραφή τριμερών συμφωνιών και μνημονίων συναντίληψης

Τριμερής συνάντηση κορυφής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ πραγματοποιείται αύριο το πρωί στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα και του πρωθυπουργού του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου.

Με την άφιξη του κ. Νετανιάχου στο Προεδρικό Μέγαρο, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή υποδοχής και στη συνέχεια θα γίνει διμερής συνάντηση μεταξύ των αντιπροσωπειών Κύπρου και Ισραήλ και η υπογραφή διμερών συμφωνιών και μνημονίων συναντίληψης μεταξύ των δύο χωρών.

Την άφιξη του κ. Τσίπρα θα ακολουθήσει η επίσημη τελετή υποδοχής και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο Αναστασιάδη, καθώς και διμερής συνάντηση μεταξύ των αντιπροσωπειών Κύπρου και Ελλάδας.
Θα ακολουθήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση μεταξύ των Πρωθυπουργών Ελλάδας και Ισραήλ.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί κατ’ ιδίαν συνάντηση μεταξύ των τριών ηγετών και θα ακολουθήσουν τριμερείς διαβουλεύσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ, η υπογραφή τριμερών συμφωνιών και μνημονίων συναντίληψης, και δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Επίσης, ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα παραθέσει γεύμα εργασίας προς τιμή του κ. Νετανιάχου και του κ. Τσίπρα, καθώς και των αντιπροσωπειών Ισραήλ και Ελλάδας.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

thes_metro_main

Στον χώρο πρόκειται να μεταφερθεί τις επόμενες εβδομάδας ο πρώτος συρμός του μετρό από την Ιταλία και στη συνέχεια ορισμένοι ακόμη, με τους οποίους θα ξεκινήσουν δοκιμές αρχικά στον χώρο του αμαξοστασίου και στη συνέχεια και εκτός

dei

Από 1ης Απριλίου η έκπτωση για όσους πληρώνουν έγκαιρα τον λογαριασμό που είναι σήμερα 15% μειώνεται στο 10% - Τσεκούρι και στην έκπτωση προπληρωμής - Σε ανακοίνωσή της η ΔΕΗ «πανηγυρίζει» επειδή δεν έγιναν αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος!

10
nkosmos0

Το ψυχολογικό - συναισθηματικό προφίλ της μάνας που πέταξε το παιδί της από το μπαλκόνι πριν αυτοκτονήσει προσπαθούν να σκιαγραφήσουν οι αρχές για να εξηγήσουν την αδιανόητη τραγωδία - Προβληματίζουν οι μαρτυρίες ότι ήταν ήρεμη πριν πέσει στο κενό και περιμένουν απαντήσεις από το άμεσο περιβάλλον της

4