Πεδίον του Άρεως: «Με χαράκωσε, αν με είχε μαχαιρώσει μπορεί και να μην ζούσα» λέει η 25χρονη

Πεδίον του Άρεως: «Με χαράκωσε, αν με είχε μαχαιρώσει μπορεί και να μην ζούσα» λέει η 25χρονη

Η 25χρονη περιγράφει στο protothema.gr τις δραματικές στιγμές που έζησε - «Κατάφερα να πετάξω κάτω έναν αλλοδαπό που είχε ύψος 1.80 κι εγώ είμαι αδύνατη με ύψος 1.63» λέει η βοηθός οδοντιάτρου

kopela_apopeira_arthro02
«Είμαι πολύ καλύτερα σήμερα και πιστεύω ότι ήταν μια κακιά στιγμή που θα περάσει γρήγορα. Ήταν ό,τι τραγικότερο έχει συμβεί στη ζωή μου γιατί με χαράκωσε στο στέρνο και στην κοιλιά με μαχαίρι, αν με είχε μαχαιρώσει μπορεί και να μην ζούσα τώρα. Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου, φοβήθηκα για το βιασμό. Δεν ήθελε να μου κάνει κακό, ήθελε να με απειλήσει και να με βιάσει. Έχω μεγάλο τσαγανό μέσα μου κι όταν μιλάει η ψυχή αδυνατεί το σώμα. Έπρεπε να λειτουργήσει το μυαλό, η αντίσταση και ψυχική δύναμη είναι πολύ σημαντικότερη από τη σωματική δύναμη. Έτσι, λοιπόν βρήκα τη ψυχική δύναμη και κατόρθωσα να τον χτυπήσω στο γόνατο και να τον πετάξω κάτω. Κατάφερα στην κυριολεξία να πετάξω κάτω έναν αλλοδαπό που είχε ύψος 1.80 κι εγώ είμαι αδύνατη με ύψος 1.63. Άρα λοιπόν δεν μετράει η σωματική δύναμη, μετράει η ψυχική δύναμη κι όταν υπάρχει αυτή μπορεί να κερδίσει ακόμα κι έναν γίγαντα που στέκεται απέναντί σου» λέει στο protothema.gr η 25χρονη κοπέλα.

O ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος έχει αναλάβει την κατάσταση της υγείας της 25χρονης που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση με μαχαίρι είπε στο protothema.gr: «Μίλησα μαζί της μισή ώρα και μου εξομολογήθηκε η κοπέλα με κάθε λεπτομέρεια, όλα όσα πέρασε. Πρόκειται καθαρά για απόπειρα βιασμού κι όχι ότι πήγαν να την ληστέψουν. Είναι καθαρά απόπειρα βιασμού, το ξαναλέω. Η κοπέλα προσπάθησε να τον αποκρούσει και να τον πετάξει κάτω, οπότε γλίτωσε μέσα από τα χέρια του. Είναι μια κοπέλα σοκαρισμένη και φοβισμένη η οποία ξαφνικά σε μια πολυσύχναστη περιοχή δέχτηκε μια επίθεση από κάποιον ο οποίος ήθελε να την βιάσει και μάλιστα υπό την απειλή μαχαιριού».

ΣΟΥΡΑς_ΦΩΤΟ

Ο αδερφός της άτυχης 25χρονης, βοηθός οδοντιάτρου στο επάγγελμα δήλωσε αναστατωμένος στο protothema.gr:

Κλείσιμο
«Σχολώντας η αδερφή μου πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της και της επιτέθηκε ένας με μαχαίρι, της έκλεισε το στόμα και την πήγε μέσα στο δασάκι. Η αδερφή μου αντέδρασε, αμύνθηκε, τον κλώτσησε. Αυτός έπεσε κάτω και σηκώθηκε και έφυγε τρέχοντας. Η αδερφή μου επέστρεψε στη δουλειά της».

Το χρονικό της απόπειρας βιασμού

Ήταν λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τετάρτης όταν ο άγνωστος άντρας επιτέθηκε σεξουαλικά στην 25χρονη κοπέλα λίγα μέτρα από το Πεδίον του Άρεως. Η σεξουαλική επίθεση που κατέληξε στον ελαφρύ τραυματισμό της γυναίκας καταγράφηκε στη συμβολή των οδών Κατσαντώνη και Θερειανού.

Η 25χρονη κοπέλα που εργάζεται στην κλινική του Ταμείου Υγείας και Πρόνοιας Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας ως βοηθός οδοντιάτρου, έφευγε από το νοσοκομείο, κατευθυνόμενη προς το σπίτι της, πεζή.

Οι στιγμές που εκτυλίχτηκαν στη συνέχεια είναι τρομακτικές! Η 25χρονη, λίγα μέτρα μακρύτερα δέχτηκε την επίθεση νεαρού άντρα, ο οποίος της επιτέθηκε από πίσω, την πέταξε στο έδαφος, αρχικά την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού, της έβγαλε το εσώρουχο και επιχείρησε να την βιάσει. Όταν εκείνη αντιστάθηκε ο δράστης την τραυμάτισε με μαχαίρι σε όλο της το σώμα .
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης