Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας καταδίκασε σε βαριές ποινές τους δυο τσιγγάνους κακοποιούς που είχαν ληστέψει μια 82χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Καρυά Ελασσόνας παριστάνοντας τους πλανόδιους οπωροπώλες, αλλά τους άφησε ελεύθερους ως την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό!
Μετά την συγκλονιστική περιγραφή της ανυπεράσπιστης ηλικιωμένης για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, όταν οι δύο ληστές την έσερναν από δωμάτιο σε δωμάτιο ανοίγοντας συρτάρια και ντουλάπες για να βρουν χρήματα, το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης έξι ετών στον 21χρονο για ληστεία και φυλάκισης τεσσάρων ετών στον 20χρονο συνεργό του για απλή συνέργεια. Όμως, έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση και ο πρώτος, που είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος, αποφυλακίστηκε!
Οι κατηγορούμενοι είχαν αρπάξει από το λαιμό την άτυχη 82χρονη, έκοψαν βίαια την χρυσή αλυσίδα με τον σταυρό που φορούσε, τράβηξαν άγρια τρία δαχτυλίδια που φορούσε στα δάχτυλά της κι έπειτα άρπαξαν 30 ευρώ από πορτοφόλι της. Τα χρυσαφικά τα πούλησαν σε ένα χρυσοχοείο στη Λάρισα, όπου βρέθηκαν με αποτέλεσμα το ζευγάρι των ιδιοκτητών να συλληφθεί για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.