Για «βίαιη επίθεση φασιστοειδούς κατά φοιτήτριας στελέχους της ΚΝΕ στη φοιτητική Εστία του ΕΚΠΑ», κάνει λόγο το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ σε ανακοίνωσή του.
Συγκεκριμένα η καταγγελία αναφέρει:
«Την Κυριακή 28 Γενάρη φοιτήτρια - στέλεχος της ΚΝΕ δέχτηκε βίαιη επίθεση από "άγνωστο" φασιστοειδές μέσα στη φοιτητική Εστία του ΕΚΠΑ. Την ίδια μέρα έξω από το δωμάτιο της φοιτήτριας επίσης "άγνωστα" φασιστοειδή είχαν γράψει εμετικά αντικομμουνιστικά συνθήματα και συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής.
Τέτοιες θρασύδειλες επιθέσεις δεν τρομάζουν τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Αυτό καλά θα κάνει να το ξέρει ο συγκεκριμένος -και κάθε- φασίστας. Το γεγονός ότι δρουν στα σκοτάδια δείχνει τη δειλία τους.
Οι φοιτητές και σπουδαστές, οι εστιακοί να πετάξουν τους φασίστες έξω από τις σχολές και τις Εστίες. Μέσα από τους Συλλόγους τους να υψώσουν τείχος στα τσιράκια των αφεντικών και των εφοπλιστών, να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν. Να διεκδικήσουν τις σπουδές και τη ζωή που έχουν ανάγκη, απαιτώντας φωτισμό σε όλους τους χώρους, σταθερό και μόνιμο προσωπικό στην ευθύνη του πανεπιστημίου για όλες τις ανάγκες λειτουργίας, συντήρησης και φύλαξης των Εστιών, υποδομές και αύξηση της χρηματοδότησης για τις Εστίες».
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.