Ζάππειο: Μαμάδες θήλασαν δημόσια για 8η συνεχή χρονιά

Ζάππειο: Μαμάδες θήλασαν δημόσια για 8η συνεχή χρονιά

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό

Ζάππειο: Μαμάδες θήλασαν δημόσια για 8η συνεχή χρονιά
Μητέρες από όλη την Αθήνα ενώθηκαν σήμερα 5 Νοεμβρίου για να περάσουν το μήνυμα του θηλασμού σε όλες τις γυναίκες προκειμένου να μην φοβούνται να θηλάζουν τα παιδιά τους και να προτιμούν το φυσικό τρόπο διατροφής από την αγορά σκευασμάτων. 

Σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας οι μητέρες πραγματοποίησαν δημόσιο θηλασμό προτρέποντας όλες τις γυναίκες να μεγαλώνουν το βρέφος τους σωστά και φυσικά όπως όλα τα θηλαστικά της φύσης. 



Φέτος η εκδήλωση που διοργανώνει  το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, κλείνει τον 8 χρόνο της με τεράστια επιτυχία.
Κλείσιμο



Σε δηλώσεις τους οι υπεύθυνοι υπογράμμισαν  πως ο σκοπός της διοργάνωσης είναι η προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα». 



Παράλληλα μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό ενώ έγιαναν και συζητήσεις σχετικές με τις πρώτες επαφές των μαμάδων με τα βρέφη τους. 

























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης