Για να σωθεί κάποιος πρέπει να θέλει να σωθεί: Έτσι απάντησε ο Βασίλης Μουλόπουλος ερωτηθείς για τις εξελίξεις στον Οργανισμό Λαμπράκη, τις τύχες του οποίου ανέλαβε να διαχειρισθεί. Ο κ.Μουλόπουλος, μάλιστα, μιλώντας στο korinthostv.gr δήλωσε έκπληκτος που έχει γίνει το πρόσωπο της ημέρας, ενώ υποστήριξε ότι δεν ενεργεί καθ' υπόδειξιν του κ.Τσίπρα.
Στο βίντεο ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. της Αυγής και πρώην βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ απαντά για τις εξελίξεις τον ιστορικό Δημοσιογραφικό Οργανισμό:
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.