Πανελλαδικές: Στα Λατινικά και τη Χημεία εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι
«Πέφτει η αυλαία» των εξετάσεων την Τετάρτη
Με το μάθημα των Λατινικών (Ο.Π.) Ανθρωπιστικών Σπουδών και της Χημείας, (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) συνεχίζονται σήμερα, Δευτέρα, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Οι εξετάσεις ολοκληρώνονται την Τετάρτη με τους υποψηφίους να εξετάζονται στη Βιολογία, μάθημα γενικής παιδείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα βαθμολογικά κέντρα, ολοκληρώθηκε η βαθμολόγηση των περισσότερων γραπτών στα Μαθηματικά και η πλειονότητα των γραπτών κινείται σε βαθμούς κάτω από τη βάση. Ειδικά για την ομάδα προσανατολισμού Οικονομίας και Πληροφορικής, τα ποσοστά με βαθμούς κάτω από τη βάση κινούνται στο 80% με 85%. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι στα Μαθηματικά το άριστα είναι το 18 και όχι το 20.
Σε ό,τι αφορά στο μάθημα της Έκθεσης, στοιχεία από βαθμολογικά κέντρα αποκαλύπτουν οτι η βαθμολόγηση κινείται στα ίδια επίπεδα με τα αντίστοιχα περσινά.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών