Τραγικός θάνατος για 40χρονο σε τροχαίο στη Φθιώτιδα

Τραγικός θάνατος για 40χρονο σε τροχαίο στη Φθιώτιδα

Δεν υπήρχε οδηγός για το ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Μακρακώμης

Τραγικός θάνατος για 40χρονο σε τροχαίο στη Φθιώτιδα
Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε χθες το απόγευμα ένας 40χρονος άντρας στην Φθιώτιδα. Το τροχαίο συνέβη στις 5:00΄ χθες το απόγευμα στο δρόμο Μακρακώμης - Σπερχειάδας.

Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε ένα αγροτικό Nissan Navara από Μακρακώμη προς Σπερχειάδα. Στο 3ο χλμ, πιθανότατα λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο.

Το αυτοκίνητο καρφώθηκε με δύναμη σε ένα πλάτανο και δυστυχώς ο 40χρονος οδηγός σκοτώθηκε επί τόπου. Όταν διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Μακρακώμης, οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατό του.
Κλείσιμο

Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου μεταμορφώθηκε σε μια άμορφη μάζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος είναι από το χωριό Κλωνί και εργαζόταν σε οικοδομικές εργασίες. Ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Φθιώτιδας.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Σπερχειάδας ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο 40χρονος οδηγός.

Το θανατηφόρο τροχαίο ανεδειξε για μια ακόμη φορά το προβλημα της έλειψης ασθενοφόρου στην περιοχή, αφου χρειάστηκε να έρθει ασθενοφόρο από Λαμία.






Πηγή: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης