Ταλαιπωρία στην Πιερία: Δίπλωσε νταλίκα - Κολλημένοι για ώρες στην εθνική οδό
Λόγω του χιονιού το βαρύ όχημα γλίστρησε και προκάλεσε χάος
UPD:
Απίστευτη ταλαιπωρία πέρασαν το πρωί της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς οι οδηγοί στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος του νομού Πιερίας και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ Σκοτίνας και Νέων Πόρων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Η αιτία του... κακού ήταν μια ''διπλωμένη'' νταλίκα που λόγω χιονιού ξέφυγε της πορείας της με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία για ώρες.
Μέχρι η νταλίκα να απομακρυνθεί από το οδόστρωμα η τροχαία ενημέρωσε όσους βρίσκονται στο σημείο να περιμένουν στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών της Σκοτίνας.
Σε μια χώρα όπου οι φυσικές καταστροφές μας δοκιμάζουν καθημερινά, η ασφάλιση της κατοικίας δεν αποτελεί πολυτέλεια. Είναι μια απαραίτητη κίνηση που δείχνει προνοητικότητα και εξασφαλίζει ουσιαστική προστασία, προσφέροντας σιγουριά και ψυχική ηρεμία σε μια δύσκολη στιγμή.
Αποκλειστικός προορισμός το pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS, με περισσότερες από 130 κινηματογραφικές επιλογές και 4 back-2-back προβολές καθημερινά.